Esteu aquí

El Casal Quico Sabaté col·labora en una “Investigació Participativa en l'Àmbit Social i Educatiu”

El grup de joves del Casal Infantil i Juvenil Quico Sabaté ha estat col·laborant i treballant aquest trimestre amb estudiants del Màster en Intervencions Socials i Educatives de la Universitat de Barcelona per fer una “Investigació Participativa en l'Àmbit Social i Educatiu” en el Districte de Santa Eulàlia de l'Hospitalet de Llobregat.

En aquesta investigació es pretén aportar un diagnòstic de la situació actual, la necessitat de crear sinergies entre agents socials i educatius així com desenvolupar una proposta preliminar per generar espais participatius i apoderament juvenil.

Els i les joves s'han implicat participant en entrevistes i tallers per un diagnòstic sobre l'estat de la percepció dels agents socials sobre els espais de participació juvenils existents en el seu entorn més proper, el barri de Santa Eulàlia.  

La iniciativa ha estat molt ben acollida  en el grup de joves on han estat els protagonistes aportant opinions i mancances d'espais i alhora contribuint  en la construcció per propostes de participació juvenil en el seu entorn.