Esteu aquí

Acampada.org estrena instagram... amb un concurs!

La xarxa de terrenys de la Fundació Escolta Josep Carol, Acampada.org, estrena la seva presència a instragram amb un concurs adreçat als grups (agrupaments escoltes, esplais i centres educatius) que n'hagin fet us enguany i/o que duguin a terme la seva activitat aquest estiu a algun dels terrenys de la xarxa

El grup guanyador s'endurà una estada de cap de setmana al terreny de La Riba!

 

Si voleu participar-hi, haureu de:

1. Seguir al perfil d'instragram d'acampada.org

2. Compartir des del vostre perfil (personal o del grup) una fotografia de la vostra estada a un dels terrenys de la xarxa, anomenant el terreny amb un hashtag (per exemple #lariba) i etiquetant-hi a @acampada_org 

3. Al text de la fotografia que decidiu penjar, hi heu d'explicar per què creique que és la foto guanyadora!

Us deixem algunes idees que creiem que podeu compartir durant la vostra estada al terreny:

- El millor salt en grup

- La millor experiència viscuda al terreny o als voltants

- La millor proposta ecològica

- El moment més "cuqui"

- El moment més freaky 

- El moment o activitat d’embrutar-se

- El moment de connexió amb la natura

 

BASES del concurs

- El concurs va adreçat a grups (agrupaments escoltes, esplais o centres educatius) que siguin usuaris dels terrenys de la xarxa acampada.org al llarg del 2019.

- El concurs s’inicia des del moment de la seva publicació i fins a la data de finalització, el proper 31/08/2019.

- Les fotografies participants seran compartides al perfil d'acampada.org i han de ser respectuoses amb els individus que hi apareixen així com amb l'entorn. 

- Totes les persones que apareguin a les fotografies, han d'haver donat el seu consentiment (o el dels seus tutors legals, quan s’escaigui) per tal de ser fotografiats. Aquest permís i la seva gestió serà responsabilitat pel grup que en pengi la fotografia.

- El premi (cap de setmana al terreny de la Riba) es podrà gaudir durant el període 15/09/2019 a 31/05/2020, a excepció de setmana santa i subjecte a disponibilitat del terreny (cal consultar-la a [email protected]).

- El jurat estarà conformat per tres persones de l’equip tècnic de la Fundació Escolta Josep Carol que valorarà el conjunt de fotos a les què el perfil @acampada_org hagin estat etiquetats. El guanyador s’anunciarà a través d’instagram la primera quinzena de setembre de 2019.