Esteu aquí

Amescoltes. Donacions

 

                                                                                     imatgegenerica_xarxes_0.png

 

El 23 d’octubre, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies va anunciar el bloqueig, per part del Govern espanyol, de més de 10 milions d’euros dirigits a finançar projectes socials a Catalunya, en el marc d’intervenció general dels comptes de la Generalitat. Aquest fet provoca que Escoltes Catalans deixem de percebre el 44% dels nostres ingressos. A més, la subvenció suspesa és de caràcter bianual, destinada als anys 2017 i 2018, per això s’han hagut de prendre mesures, tant doloroses com necessàries: no s’ha repartit part de la subvenció que els agrupaments reben anualment, el pressupost d’enguany comporta un augment del 33% de la quota dels associats i s’han reduït les partides pressupostàries adreçades a l’activitat associativa (formació, trobades, etc.) Malgrat aquestes mesures, tancarem l’Estat de Comptes 2016-2017 amb pèrdues de més de 69.000 euros i el Pressupost 2017 -2018 preveu unes pèrdues de 65.000 euros, com a conseqüència d’aquesta suspensió de la subvenció bianual.

Així doncs, amb aquesta conjuntura no podem garantir la viabilitat dels següents projectes:

    -Suport als agrupaments

     -Trobades associatives i de formació

     -Dimensió internacional

     -Activitat als agrupaments

     -La Murga

     -Un escoltisme per a tothom

     -Xarxa

     -Procés d'unitat

     -Creixement

Aquests projectes estan dissenyats i liderats a través de la tasca voluntària i associativa en què es basa l’escoltisme, però els costos econòmics derivats del suport de l’Estructura Tècnica i de la tasca dels equips associatius i els agrupaments, es fan impossibles d’assumir amb el context actual. Alhora, els projectes de la  Fundació Escolta Josep Carol com el Casal Infantil Quico Sabaté, els projectes de recerca sobre l’impacte de l’escoltisme o la formació de caps dels agrupaments d’Escoltes Catalans a través de l’Escola FORCA, es troben també en una situació molt compromesa.

És per això que estem buscant altres vies de finançament a través del suport d’aquelles persones i col·lectius que creuen en el sentit de l’escoltisme, en la seva tasca de transformació social i s’hi volen comprometre, ajudant-nos a resistir aquesta situació. Per això us proposem que ens ajudeu a través d’aquestes dues opcions:

     -Fer una donació al projecte d’Escoltes Catalans

     -Adherir-vos a la Xarxa Amescoltes de suport al projecte d’Escoltes Catalans amb una quota fixa a l’any

El bloqueig econòmic perpetrat per l’Estat Espanyol no ens aturarà, fem possible la continuïtat d'Escoltes Catalans amb el suport de tots.
Fes una donació a través d'aquesta pàgina i ajuda'ns a mantenir viu l'Escoltisme!

 

ingressos_explicat.pngdespeses.png

 

euros
(Si vols informació relativa a la deducció fiscal que et suposa, fes clic aquí.)
Dades a complimentar
(informació necessària en cas de voler certificat de donació)
Et fem saber que les dades que voluntàriament ens cedeixes seran incorporades a la nostra base de dades general per tal de poder-te mantenir informat/ada de les nostres activitats. Si vol accedir-hi, oposar-te, rectificar o cancel•lar qualsevol dada, pots adreçar-te a nosaltres mitjançant un escrit a [email protected]